Livrare gratuita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque

0
  • No products in the cart.
Biscuitii Poieni > Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Acceptarea termenilor si conditiilor

Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui.

Accesarea si utilizarea site-ului www.biscuitiipoieni.ro (“Site-ul”) presupune acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor mentionate mai jos. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, va recomandam citirea acestora inainte de utilizarea site-ului si plasarea unei comenzi.

Ne rezervam dreptul de a modifica partial sau total, in orice moment, fara un anunt prealabil acesti Termeni, precum si orice informatie de pe site, iar dumneavoastra aveti responsabilitatea sa ii cititi cu regularitate, deoarece la momentul utilizarii site-ului sau al incheierii unui Contract (asa cum va fi definit in continuare) se vor aplica Termenii in vigoare din momentul respectiv.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.biscuitiipoieni.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

 

Date de contact

Site-ul www.biscuitiipoieni.ro este proprietatea VELROM – Societatea comerciala VELROM S.R.L.  inregistrata in conformitate cu legile din Romania, al carui sediul social este in Targoviste, strada Laminorului nr. 56A, Judetul Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/571/2008, cod de inregistrare fiscala RO 23784748.

Pentru contactarea magazinului online www.biscuitiipoieni.ro puteti folosi emailul contact@biscuitiipoieni.ro.

 

Produse si informatii

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

Politica preturilor

Preturile afisate pe www.biscuitiipoieni.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile afisate contin taxele de transport.

www.biscuitiipoieni.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

Modalitate de plata

Plata poate fi efectuata in una dintre urmatoarele modalitati, la alegerea Clientului:

(i) plata ramburs, la livrarea comenzii.

(ii) Plata in avans, online, cu cardul bancar.

Daca se opteaza pentru plata online cu cardul bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard si Maestro – daca au cod CVV/CV2) pentru  finalizarea si validarea platii, Clientul va fi directionat catre o pagina separata, securizata, pentru efectuarea platii. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro („Procesatorul de Plati”). Procesatorul de Plati are obligatia de a asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare si utilizeaza mediul de tranzactionare 3D Secure.

De asemenea, Procesatorul de Plati este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.

Pentru a afla mai multe detalii, te invitam sa accesezi https://netopia-payments.com/politica-de-confidentialitate/.  

 

Livrarea produselor

www.biscuitiipoieni.ro foloseste serviciile altor companii pentru transport sau plata. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa citeasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Politica de retur

Velrom.ro comercializeaza produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

 

Drepturile asupra continutului site-ului:

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea VELROM S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.biscuitiipoieni.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de VELROM S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea VELROM S.R.L.

Accesul si utilizarea paginii www.biscuitiipoieni.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.biscuitiipoieni.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.biscuitiipoieni.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.biscuitiipoieni.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor www.biscuitiipoieni.ro.

 

Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor VELROM S.R.L.

VELROM S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  1. evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  2. neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, VELROM S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.biscuitiipoieni.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.biscuitiipoieni.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea VELROM S.R.L. in lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.biscuitiipoieni.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.biscuitiipoieni.ro nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si contine, de asemenea, numeroase domenii in care statele membre sunt invitate sa intervina. In prezent exista foarte putine indrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate in acest sablon. In ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul in care Autoritatea de Supraveghere sau instantele de judecata vor interpreta Regulamentul.

www.biscuitiipoieni.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

VELROM S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa achizitioneze unul din produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze VELROM S.R.L. prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor despre produse.

 

Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, scopul este identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile VELROM S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe www.biscuitiipoieni.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.biscuitiipoieni.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a www.biscuitiipoieni.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

 

Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de VELROM S.R.L. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

VELROM S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul www.biscuitiipoieni.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre VELROM S.R.L.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre VELROM S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de VELROM S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

VELROM S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 

Legislatia aplicabila si jurisdictie

Contractele de achizitie produse incheiate prin intermediul site-ului, sunt guvernate de legislatia romana. Eventualele litigii care rezulta din sau in legatura cu folosirea site-ului sau in legatura cu un Contract se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul vanzatorului.