Livrare gratuita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque

0
  • No products in the cart.

Povestea Poieni

Povestea noastra a inceput acum 50 de ani, la Iasi, cand primii biscuiti deliciosi au iesit de pe portile fabricii. Astazi fabricam aceeasi biscuiti Poieni cu ingrediente alese cu grija pentru o nutritie echilibrata si pentru a fi pe gustul intregii familii.

Povestea Poieni Nostalgie 2

1970


Ne gandim cu nostalgie la inceputuri. Primii biscuiti erau apreciati de catre ieseni si purtau cu ei gustul deosebit datorat ingredientelor 100% romanesti.


ANII 2000


Familia biscuitilor Poieni a inceput sa se mareasca, cu sortimente noi si diverse, dar toate la fel de fragede si delicioase.


2010 - 2020


Am hotarat ca biscuitii nostri sa plece in toata tara si sa facem cunoscute valorile si bogatiile romanesti. Astfel, biscuitii Poieni au inceput sa fie apreciati mai ales de catre cei mai mici si mamici, devenind gustarea lor preferata dintre mese.


2020


Timpul a trecut, iar in 2020 a venit vremea sa ne reinventam si sa fim pe gustul tuturor romanilor. Astfel am creat gamele NUTRI - cu vitamine si minerale, CHOCO – sursa de fericire si MultiFibre – cel mai avansat concept digestiv de pe piata.


Astazi biscuitii Poieni raspandesc fericire si energie tuturor celor ce ii gazduiesc prin casele lor. Cu ei sigur nu dai gres, pentru ca sunt adorati de intreaga familie.


Nostalgia are un gust nou si e atat de fraged si delicios.