Livrare gratuita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque

Biscuitii Poieni > Politica de livrare

Politica de livrare

 

1. Conditii de livrare

Comenzile plasate pe site-ul www.BiscuitiiPoieni.ro se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul maxim de livrare este de 72 de ore de la inregistrarea comenzii, excluzand zilele nelucratoare, pentru care termenul se mareste corespunzator.

Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09-17. Sambata si duminica nu se fac livrari.

Timpul de livrare poate varia in functie de volumul de comenzi inregistrate. 

 

2. Metode de livrare

Produsele sunt livrate prin FAN Courier. Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

Datorita faptului ca livrarea se face printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. Insa, pentru orice problema privind procesul de livrare, nu ezitati sa ne contactati.

 

3. Exceptii

Pentru Perioadele promotionale (Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate pe site-ul www.BiscuitiiPoieni.ro poate fi diferit de cel afisat pe site si se va face intr-un interval de pana la 5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale fata de www.BiscuitiiPoieni.ro (au refuzat primirea unor comenzi anterioare, nu au efectuat plata in cazul platii cu cardul etc.).

De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte in lipsa unui raspuns din partea Cumparatorului.

Dupa o incercare de livrare nereusita din culpa clientului, efectuata de catre firma de curierat partenera, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.