Livrare gratuita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque

0
  • No products in the cart.
Biscuitii Poieni > Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 VELROM S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Targoviste, str. Laminoarului, nr. 56 A,  inregistrata la ORC cu nr. J15/571/2008, CUI 23784748, telefon (0374) 420 000, e-mail office@velrom.ro, in calitate de operator de date cu caracter personal, prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate cu ocazia interactiunii cu  utilizatorii www.BiscuitiiPoieni.ro.

Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal – GDPR (Regulamentul UE nr. 679/2016), VELROM SRL va aduce la cunostinta urmatoarele:

 

I. Categorii de date personale prelucrate

Pentru achizitia produselor Poieni sunt prelucrate urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa livrare, numar telefon, adresa e-mail, date cont bancar.

Pentru comunicarea prin formularul de contact sunt prelucrate urmatoarele date cu caracter personal: nume, adresa de e-mail.

Datele sunt puse la dispozitia noastra in mod direct de catre persoanele vizate, prin completarea formularelor aferente de pe website-ul www.BiscuitiiPoieni.ro.

 

II. Scopurile prelucrarii

Datele colectate sunt prelucrate strict in scopul pentru care au fost solicitate, respectiv achizitia produselor Poieni (lansare comanda, livrare, plata, comunicare privind comanda), informari de marketing sau comunicarea prin intermediul formularului de contact.

 

III. Temeiul legal al prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal in scopul achizitiei produselor este contractul dintre parti, iar in cazul informarilor de marketing si al comunicarii prin intermediul formularului de contact este consimtamantul persoanei vizate.

Persoanele vizate isi pot retrage in orice moment consimtamantul, avand ca efect incetarea prelucrarii.

 

IV. Destinatarii datelor

Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate VELROM SRL si partenerilor sai, in condiții contractuale foarte stricte in ceea ce priveste confidențialitatea si securitatea datelor (ex: companie curierat pentru livrarea produselor, platforma plati online).

Totodata, ele pot fi puse la dispozitie autoritatilor competente, atunci cand exista o obligatie legala in acest sens sau pentru protejarea interesului legitim al companiei.

Datele nu sunt transferate in afara UE.

 

V. Durata pastrarii datelor

Datele sunt pastrate pana la atingerea scopului, atata timp cat exista o obligatie legala sau consimtamantul persoanei vizate.

Persoanele vizate isi pot retrage in orice moment consimtamantul, avand ca efect incetarea prelucrarii.

 

VI. Masuri de securitate

VELROM SRL evalueaza si imbunatateste constant masurile de securitate implementate in vederea asigurarii prelucrarii datelor cu caracter personal  in conditii de siguranta, in acord cu prevederile legale.

 

VII. Drepturile persoanelor vizate

In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor, in conditii specifice, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificarea si  stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere (ANSPDCP) si dreptul de a se adresa instantelor de judecata.

 

VIII. Contact

Pentru informatii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre VELROM SRL sau pentru exercitarea drepturilor, va rugam sa va adresati in scris responsabilului nostru cu protectia datelor, prin e-mail la adresa office@velrom.ro.

 

IX. Modificarea politicii de confidentialitate

Velrom SRL isi rezerva dreptul de a modifica politica de confidentialitate.

Te rugam sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile.

Noua politica de confidentialitate va intra in vigoare la data publicarii.

Versiune iunie 2021